Pasha Pozdnyakova pulahti uimaan – biksut kovilla jättipoven kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänellä on jo yli 997.000 seuraajaa ja määrä kasvaa nopeasti.

Nukkemainen povipommi nähdään nyt tuoreimmassa somekuvassaan poseeraamassa vedessä. Hän on nimittäin pulahtanut uintireissulle rantaveteen, jossa hänellä on yllään vain niukat bikinit. Ne joutuvatkin auttamattomasti koville kohukaunottaren poven kanssa.

Savonlinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan.