Maailman ensimmäinen Batman-teemaravintola Lontooseen

Matkailu Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lontoossa on pian mahdollista illallistaa synkän supersankarihahmon tunnelmissa. Sohon Brewer Streetille ollaan avaamassa maailman ensimmäistä Batman-teemaravintolaa.

Kellarikerroksessa sijaitseva Park Row koostuu käytännössä viidestä erillisestä ravintolasta ja kolmesta baarista. Kaikkien niiden teemat liittyvät Batman-tarinoihin. Tarjolla on muun muassa kansainvälistä ruokaa ja livemusiikkia tarjoileva Pingviinin Iceberg Lounge, Harley Quinnin omakase-tyylinen ravintola ja salakapakan tyylinen cocktailbaari Old Gotham City.

330 henkeä kerralla vetävä Park Row on Big Hospitality -sivuston mukaan vastikään perustetun Wonderland Restaurants -yhtiön ensimmäinen ravintola. Toistaiseksi ei ole tiedossa, koska Batman-teemaravintola avaa ovensa asiakkaille.