Thrash metal -yhtye Power Tripin laulaja kuoli yllättäen – oli vasta 34-vuotias

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessakin vierailleen yhdysvaltalaisen Power Trip -metalliyhtyeen vokalisti Riley Gale on kuollut. Nousevaa uraa vuosien ajan tehneen bändin laulaja oli menehtyessään vasta 34-vuotias.

Riley Galen kuolinsyytä ei ole toistaiseksi kerrottu. Uutisen sosiaalisessa mediassa julkistanut PowerTrip kuvailee edesmennyttä vokalistia elämää suuremmaksi rocktähdeksi ja nöyräksi sekä anteliaaksi ystäväksi, joka kosketti monia ihmisiä sanoituksillaan ja suurella sydämellään. Yhtyeen mukaan Gale kohteli tapaamiaan ihmisiä ystävinä ja piti ystävistään aina huolta.

Riley Gale kuului Yhdysvaltojen Texasissa vuonna 2008 perustettun Power Tripin riveihin alusta saakka. Kolmesti Suomessa Helsingin Semifinalissa, Kuudennella linjalla ja Tuska Open Airissa vierailleen yhtyeen oli määrä saapua maahamme jälleen ensi vuoden marraskuussa Kreatorin ja Lamb of Godin kanssa.

 

Rest in Peace to our brother and bandmate, Riley Gale.

Publiée par Power Trip sur Mardi 25 août 2020