Naimisissa ollut pastori rakastui mieheen – uskalsi vihdoin olla oma itsensä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Georgiassa asuva neljän lapsen perheenisä ja seurakuntansa harras pastori Eric rakastui rakennusalan firmansa työntekijään. Sen lisäksi, että työntekijä on häntä 20 vuotta nuorempi, on hän myös samaa sukupuolta Ericin kanssa. Tämä jos mikä sai pienen kylän sekaisin.

Eric on 48-vuotias ja hänen nykyinen aviomiehensä Matt 27 vuotta vanha. Pariskunta on kohdannut runsaasti kritiikkiä suhteestaan, sillä homoseksuaalisuus on konservatiivisen yhteisön mukaan syntistä ja luonnotonta. He haluavat silti toisensa.

Pastorina kirkossaan ollut Eric erotettiin tehtävästään välittömästi. Hänen uskonsa ei ole kuitenkaan muuttunut homoseksuaalisuuden myötä ja on edelleen harras kristitty. Pari on saanut tappouhkauksia, mutta onneksi Ericin lapset ovat hyväksyneet isänsä seksuaalisen suuntautumisen kypsällä tavalla. Eric ja Matt ovat avoimesti homoja – sekä täysin rehellisiä itselleen ja muille ihmisille.