Joe Exotic lupaa Donald Trumpille: ”Voitat vaalit jos vapautat minut vankilasta!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netflixin seitsenosaisessa Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes -dokumenttisarjasta kuuluisuuteen noussut villieläintarhuri Joe Exotic on anonut vankilasta vapautumista Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpilta. Eksoottisia eläimiä keräillyt mies tuomittiin palkkamurhajuonesta ja eläinrääkkäysrikoksista 22 vuoden vankeustuomioon.

Joe Exotic on yrittänyt päästä yhteyteen Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin kanssa jo kuukausien ajan. Seuravaa ehdotus viedään Valkoiseen taloon Exoticin lakitiimin avustamana henkilökohtaisesti. Armahduspyynnössä kerrotaan, että tuomittu Joe Exotic on lavastettu murhan suunnittelusta.

Mikäli presidentti Donald Trump ei reagoi vapautuspyyntöön, kertoo Joe Exoticin tiimi todisteensa tuomion peukaloimisesta koko maailmalle. Tämä puolestaan horjuttaa uskoa ja luottamusta Yhdysvaltojen oikeuslaitokseen. Donald Trumpin tekemä armahdus saattaisi edistää heidän mukaansa miehen valintaa presidentiksi toiselle kaudelle, Joe Exoticin aviomies Dillon Passage kertoo Good Morning Britain -ohjelmassa.

Joe Exotic on pyrkinyt Yhdysvaltojen presidentiksi. Vuonna 2016 presidentinvaaleissa itsenäisenä ehdokkaana ollut tähti sai 926 ääntä. Hän oli myös ehdolla Oklahoman uudeksi kuvernööriksi vuonna 2018.