Ed Sheeran paljasti saaneensa lapsen – päivityksestä valtava somehitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suosituimpien muusikkojen joukkoon lukeutuva Ed Sheeran on saanut tyttövauvan yhdessä vaimonsa Cherry Seabornin kanssa. Pienokainen ja vanhemmat voivat hyvin.

Vauvauutinen kerrottiin sosiaalisessa mediassa. Samalla paljastettiin pikkuisen tytön nimi: Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Parhaillaan keikkatauolla oleva muusikko on onnensa kukkuloilla ja ilmoitti jo viime vuonna keskittyvänsä perheen perustamiseen. Isäksi tuleminen on ollut maailman suosituimman sooloartistin suurin haave.

Ed Sheehan ja hänen vaimonsa Cherry Seaborn ovat olleet yhdessä viisi vuotta ja he avioituivat joulukuussa 2018 Framlinghamissa sijaitsevassa kartanossaan. Ed Sheeran lopetti kaksi vuotta kestäneen konserttikiertueen juuri parahiksi vauvan tuloa varten.