Kalastajien vaarallinen saalis – kotitekoinen putkipommi nousi pintaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Onkimassa ollut perhe on päätynyt nappaamaan joesta kirjaimellisen pommin. Kalifornialaisten kalastajien saaliiksi päätyi nimittäin taannoin kaksi kotitekoista putkipommia.

John Keyton oli onkimassa Sacramento Riverissä perheenjäsentensä kanssa, kun hänen vieheeseensä tarttui jotain. Johnin appi avusti nappaamaan saaliin haaviin, jolloin hän tajusi sen olevan räjähde. Appi käski kaikkia väistymään veneen etuosaan.

John oli juuri soittamassa poliisille, kun lähellä ollut kalajastaja huusi myös napanneensa joesta pommin. Shasta Countyn pommiryhmä vahvisti esineiden todella olleen toimivia kotitekoisia putkipommeja, ja räjäytti ne turvallisesti paikan päällä. John Kenyon epäili KRCTV-uutissivustolle pommien kuuluneen kalastajille, jotka olivat yrittäneet harrastaa räjähdekalastusta joessa.