Charly Jordan jätti yläosansa pukematta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen somekaunotar Charly Jordan on tehnyt viime aikoina todella kovaa nousua sosiaalisen median suosiossa, sillä hänellä on nykyisin jo 3,3 miljoonaa seuraajaa. Eikä ihme, sillä hänen rohkeat kuvansa ovat saaneet jättisuosion hänen alati kasvavan fanijoukkonsa keskuudessa. Silmänruokaa riittää näin syksylläkin.

Tällä kertaa Charly nähdään keikistelemässä kameran edessä yläosattomissa, pelkät farkut jalassaan. Kuvillaan Jordan markkinoi poseerauksiaan, jotka ovat päätyneet nyt myös lehden sivuille. Samalla yläosattomissa paljastuvat myös Charlyn tatuoinnit.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.