Realitytähti kaupungilla läpinäkyvissä legginseissä – tällaisia ei usein nähdä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Chloe Ferry tuli tunnetuksi The Geordie Shore -sarjan tähtenä. Sarjassa esiintymisen jälkeen nainen on pudottanut painoaan lähes 13 kiloa ja hän esitteleekin hyvin mielellään faneilleen hoikistunutta vartaloon usein vähäpukeisena.

Chloe Ferry on julkaissut Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän esittelee seksikästä asuaan, joka yllä nainen asteli kaupungilla. Tähdellä oli yllään musta body ja kuviolliset leggingsit. Leggingsit olivat housujen sijaan pikemminkin sukkahousut, joista naisen paljaat pakarat ja string-alushousut näkyivät täysin läpi.

View this post on Instagram

🚕

A post shared by Chloe Ferry💀 (@chloegshore1) on

Toisinaan tiukoista ja ohuista leggingseistä voi naisten tietämättä näkyä tietyissä valoissa pikkuhousut läpi, mikä harvemmin on kuitenkaan tarkoituksenmukaista. Ferry näyttää sen sijaan täysin tahallisesti paljastavan pakaransa näyttävässä asussaan.

Chloe Ferry on viime vuosien aikana laihtumisen lisäksi muokannut myös kauneusleikkausten avulla omaa ulkonäköään hyvin voimakkaasti. Tuoreella videollaan tähti kävelee leopardikuvioisissa bikineissä ja esittelee lähes poikkeuksellisen hoikkaa keskivartaloaan ja pyöreitä pakaroitaan.

View this post on Instagram

Come with me on an adventure 🌴

A post shared by Chloe Ferry💀 (@chloegshore1) on