Karrueche Tran näyttävässä kuvassa – esitteli uutuusbiksuja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Karrueche Tran on Yhdysvaltalainen malli, joka on tullut tunnetuksi myös elokuvista ja televisiosta. Hän on näytellyt viime vuosina muun muassa Claws-komediasarjassa ja Deputy-rikosdraamassa.

Nyt Karrueche Tran poseeraa näyttävässä Instagram-kuvassa. 32-vuotias malli nähdään esittelemässä toisen maailmankuulun mallin, Emilia Ratajkowskin Inamorata-vaatemerkin uutuusbikineitä brändin Instagram-sivuilla.

Aasialais- ja afroamerikkalaistaustainen Karrueche Tran nousi julkisuuteen 2010-luvun alkupuolella niin mallintöiden kuin televisiorooliensa ansiosta. Hänet muistetaan myös on-off -suhteestaan R&B-laulaja Chris Brownin kanssa. Pariskunnan erottua Tran haki oikeudessa lähestymiskieltoa Brownille, ja sellainen myönnettiinkin tähdelle viiden vuoden ajaksi.