Täydellisen naisen luomaa laihdutussuunnitelma tyrmättiin: ”500 kilokaloria ei riitä”

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teddi Jo Mellencamp tunnetaan Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjasta. Kolmen lapsen äiti Teddi Mellencamp on luonut seuraajiaan ja itseään varten uuden hyvinvointiohjelman, joka kantaa nimeä Go All In by Teddi. Ruoka- ja liikuntasuunnitelma on suunnattu etenkin raskaudesta toipuville naisille. Nyt tähti on alkanut saamaan kritiikkiä omilta asiakkailtaan.

Sosiaalisessa mediassa suosittu Emily Gellis Lande kritisoi nyt kovalla kädellä Mellencampin luomaa Go All In by Teddi -ohjelmaa. Landen mukaan naisia pyydetään syömään alle 600 kilokaloria päivässä ja harrastamaan tunnin liikuntaa viikon jokaisena päivänä. Landen mielestä ei ole tervettä, että naisten tulee punnita itsensä joka päivä ja lähettää omalle valmentajalleen kuva vaa’an lukemasta ja päivän jokaisesta ateriasta. 

https://www.instagram.com/p/CFPkB_VHaqv/

Emily Gellis Landen mukaan ohjelma ei salli juurikaan proteiinin syömistä. Kaiken lisäksi ihmisiä ohjaavat valmentajat, jotka ovat itse käyneet läpi saman laihdutussuunnitelman, mutta joilla ei ole lainkaan terveys- tai liikunta-alan koulutusta. ”Anoreksian myyminen ihmisille ei ole söpöä”, Emily Gellis Lande kommentoi kuvatekstissään.

https://www.instagram.com/p/CEcGF30B6A5/

People-sivuston mukaan Emily Gellis Lande on saanut useita viestejä naisilta, jotka ovat ostaneet Teddi Mellencampin myymän valmennuksen. Valmennus on Landen mukaan syömishäiriön opettamista ja huijausta, minkä vuoksi hän yrittääkin pitää mahdollisimman kovaa ääntä sosiaalisessa mediassa, että kukaan muu ei enää lankeaisi ansaan.