Täydellisen naisen luomaa laihdutussuunnitelma tyrmättiin: ”500 kilokaloria ei riitä”

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teddi Jo Mellencamp tunnetaan Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjasta. Kolmen lapsen äiti Teddi Mellencamp on luonut seuraajiaan ja itseään varten uuden hyvinvointiohjelman, joka kantaa nimeä Go All In by Teddi. Ruoka- ja liikuntasuunnitelma on suunnattu etenkin raskaudesta toipuville naisille. Nyt tähti on alkanut saamaan kritiikkiä omilta asiakkailtaan.

Sosiaalisessa mediassa suosittu Emily Gellis Lande kritisoi nyt kovalla kädellä Mellencampin luomaa Go All In by Teddi -ohjelmaa. Landen mukaan naisia pyydetään syömään alle 600 kilokaloria päivässä ja harrastamaan tunnin liikuntaa viikon jokaisena päivänä. Landen mielestä ei ole tervettä, että naisten tulee punnita itsensä joka päivä ja lähettää omalle valmentajalleen kuva vaa’an lukemasta ja päivän jokaisesta ateriasta. 

Emily Gellis Landen mukaan ohjelma ei salli juurikaan proteiinin syömistä. Kaiken lisäksi ihmisiä ohjaavat valmentajat, jotka ovat itse käyneet läpi saman laihdutussuunnitelman, mutta joilla ei ole lainkaan terveys- tai liikunta-alan koulutusta. ”Anoreksian myyminen ihmisille ei ole söpöä”, Emily Gellis Lande kommentoi kuvatekstissään.

View this post on Instagram

No one wakes up everyday ready to face the world with a smile (no matter what it looks like on Insta!). But I do wake up knowing I’ve made a commitment to take care of my physical & mental health to help me get to that smile. Now more than ever that commitment is so important; so I can lean in to being present and feel at peace each day. Here are my top 5 recommendations for helping achieve that happy state of mind: ⁃ Do something active (sounds simple, it IS simple, but makes a big impact) ⁃ Spend quality time with the kiddos (or any loved ones) and have conversations about their lives ⁃ Journal (getting your feelings out on paper is so helpful) ⁃ Fuel myself with clean foods that make me feel good ⁃ Only follow Instagram accounts that bring me joy (this is a great tip!!) What did I miss? Share your faves that get you feeling your best each day!

A post shared by Teddi Mellencamp Arroyave (@teddimellencamp) on

People-sivuston mukaan Emily Gellis Lande on saanut useita viestejä naisilta, jotka ovat ostaneet Teddi Mellencampin myymän valmennuksen. Valmennus on Landen mukaan syömishäiriön opettamista ja huijausta, minkä vuoksi hän yrittääkin pitää mahdollisimman kovaa ääntä sosiaalisessa mediassa, että kukaan muu ei enää lankeaisi ansaan.