Pieni kissanpentu oli emoa vailla – valitsi naapurin koiran

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nainen oli lähtenyt ulos ulkoiluttamaan Toast-nimistä koiraansa kun heitä vastaan oli tullut pieni kissanpentu. Kissa oli maukunut kovasti, mutta sen emoa ei näkynyt missään. Kissa oli lähestynyt koiraa ja alkanut seuraamaan sitä kuin se olisi kissan emo.

Nainen ei pystynyt jättämään pientä pentua, koska se seurasi Toastia niin määrätietoisesti jopa rappusia pitkin vaikka pentu ei vielä kunnolla pystynytkään kiipeilemään. Toast näytti ottavan pennun omakseen, jolloin nainen päätti antaa sille kodin.

Koira ja kissa ovat todella erottamaton kaksikko ja ne liikkuvat yhdessä joka paikkaan. Omistajan mukaan Toast on jopa hieman hermostunut ja ahdistunut mikäli se ei tiedä missä pentu on. Sen vuoksi Toast näyttääkin pitävän kissasta hyvää huolta ja kantaa sitä suullaan kuin omaa pentuaan.