Kylie Jenner esitteli laukkunsa sisällön – ilman näitä ei lähde kotoaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner on realitytähti, malli ja bisnesnainen. Tähden Kylie Cosmetics -yritys on onnistunut tekemään Jennerille jo miljardöörin statuksen. Nyt 23-vuotias Jenner esitteli hänen Birkin-laukkunsa sisällön ja tuotteet, joita ilman nainen ei suostu lähtemään kotoaan.

Kylie Jennerillä on mukanaan aina hajuvettä, meikinpoistoliinoja ja ajan henkeen kuuluvat tuotteet kuten hengityssuojaimet ja käsien desinfiointiaine. Myös aurinkolasit ja lasta varten ostettu omenasose kuuluvat usein laukun sisältöön siltä varalta, että lapsen tulee yllättäen nälkä tai häntä pitää lahjoa ruuan avulla.

Kylie Jenner esittelee myös pienen vihreän pehmolelun, jota hän kantaa aina mukanaan. Pehmolelu ei ole Jennerin tyttären vaan naisen itse, koska hymyilevä herneenpalkoa esittävä pehmolelu saa naisen aina hyvälle tuulelle. Laukun sisältöön kuuluvat myös erilaiset naisen itse suunnittelemat huulirasvat, -punat ja -kiillot.