Päätähti paljasti: The Passion of the Christ -elokuva saamassa jatkoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mel Gibsonin ohjaama, suuren kohun aikaansaanut uskonnollinen elokuva The Passion of the Christ on saamassa jatkoa. Ensimmäisen elokuvan pääroolissa nähty Jim Caviezel on paljastanut jatko-osan olevan jo työn alla.

Jeesusta näytellyt Jim Caviezel paljasti Breitbart-sivustolle Mel Gibsonin lähettäneen hänelle juuri jatko-osan kolmannen luonnoksen. Elokuvan nimi on The Passion of the Christ: Resurretion, ja se tulee näyttelijän mukaan olemaan maailmanhistorian suurin elokuva. Siinä missä ensimmäinen elokuva kertoi Jeesuksen ristiinnaulitsemisesta ja sitä edeltäneistä tunneista, kertoo jatko-osa ylösnousemuksesta ja taivaaseen noususta.

30 miljoonan dollarin budjetilla toteutettu ja yli 600 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti tuottanut The Passion of the Christ oli kaikkien aikojen menestyksekkäin kristillinen elokuva. Elokuva keräsi kuitenkin myös runsaasti kritiikkiä väkivaltaisen sisältönsä ja ohjaaja Mel Gibsoniin kohdistuneiden antisemitismisyytösten vuoksi.