Katie Pricen talo on kirottu? Nyt paikalle soitettiin palokunta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja realitytähti Katie Price joutui taannoin murtovarkaiden uhriksi kun varkaat iskivät hänen West Sussexin kartanoonsa. Rikolliset veivät naisen omaisuutta ja sen lisäksi myös hajottivat talon siihen kuntoon, että tähden piti tehdä siihen mittava remontti.

Katie Price ei itse tällä hetkellä asu kartanossaan vaan Essexissä uudessa kodissaan poikaystävänsä Carl Woodsin kanssa. Nyt Katie Price sai yllättyä kuullessaan jälleen huonoja uutisia talostaan. Tällä kerralla siellä oli riehunut suuri tulipalo.

Kartanon väliaikainen asukas oli päättänyt sytyttää suuren kokon talon viereen. Tuli oli leiskunut niin lähellä talon seiniä, että seinät olivat myös syttyneet tuleen. Tuli saatiin kuitenkin The Sun -sivuston mukaan melko nopeasti sammutettua eikä tuli ehtinyt leviämään talon sisälle saakka. Huonojen kokemusten jälkeen tähti on kuitenkin vakuuttunut siitä, että talo on kirottu.

Katie Pricella on ollut muutenkin huonoa tuuria viime aikoina elämässään. Nainen satutti taannoin lomamatkalla kummatkin jalkansa valitettavassa onnettomuudessa, jonka seurauksena hänet jouduttiin leikata. Tällä hetkellä malli toipuu leikkauksesta, mutta ei arvioiden mukaan pysty kävelemään vielä noin puoleen vuoteen.