Kulmakarvojen tilalle siirtotatuoinnit – ensin omat kulmakarvat pitää ajella pois

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneusalan trendit vaihtelevat yhtä nopeasti kuin minkä tahansa muunkin alan aina pukeutumisesta hiuksiin. Etenkin meikkaamisessa moni haluaa toteuttaa itseään, minkä ansiosta sosiaalisessa mediassa nähdäänkin usein mitä kekseliäämpiä lopputuloksia.

Kosmetiikka-alalla lanseerataan jatkuvasti uusia ja jännittäviä tuotteita. Nyt Instagram-videolla nähdään miten eräs nuori nainen päättää kokeilla ostamiaan kulmakarvoja. Kulmakarvatatuoinnit tulivat pakkauksessa, joka sisälsi samanmallisia kulmakarvoja siirtotarrojen muodossa.

Videolla nähdään miten rohkeasti nuori nainen leikkaa sheivausterällä ensin kaikki omat kulmakarvansa pois. Sen jälkeen hän asettelee kulmakarvatatuoinnin haluamaansa kohtaan ja siirtää sen ihoon kastelemalla paperin, jossa tarra on kiinni. Onneksi nainen näyttää pitävän lopputuloksesta, koska muussa tapauksessa kyseessä olisi voinut olla pienimuotoinen katastrofi.