Tom Cruise lähetetään Maata kiertävälle radalla – eikä se ole vitsi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tom Cruisen ja ohjaaja Doug Limanin paljastettiin aikaisemmin tänä vuonna työstävän elokuvaa, jota tullaan kuvaamaan avaruudessa. Nyt kaksikon on paljastettu matkaavan ensi vuonna maan ulkopuolelle kuvauksia varten.

Cruisen, Limanin ja toistaiseksi nimeämättömän naisnäyttelijän on määrä nousta avaruuteen SpaceX-yhtiön Crew Dragon -aluksen kyydissä. Heidän määränpäänään toimii Kansainvälinen avaruusasema. Avaruusmatkan on TMZ-sivuston mukaan määrä tapahtua lokakuussa 2021.

Tom Cruise ja Edge of Tomorrow -elokuvan ohjannut Doug Liman tekevät elokuvaa varten yhteistyötä SpaceX-yhtiön Elon Muskin ja NASAn kanssa. Toistaiseksi nimetöntä projektia on kuvailtu ensimmäiseksi elokuvaksi, jota kuvataan oikeasti avaruudessa studion sijaan. Elokuvasta ei tiedetä toistaiseksi paljoakaan, mutta kyseessä ei tule olemaan Mission: Impossible -sarjan osa.