Vin Diesel ryhtyi artistiksi – julkaisi jo debyyttisinglensä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vin Diesel tunnetaan parhaiten näyttelijänä, mutta nyt tähti on tekemässä uutta aluevaltausta. Hän on kokeilemassa siipiään laulajana debyyttisinglensä julkaisun myötä.

Vin Diesel yhdisti voimansa norjalaisen musiikkituottaja DJ Kygon kanssa. Sen tuloksena syntyi Feel Like I Do -niminen single. Kappale edustaa elektronista tanssimusiikkia, ja Diesel kuullaan laulamassa siinä matalalla äänellään.

Vin Diesel kertoi Instagramissa lupailleensa julkaista musiikkia jo pitkän aikaa, ja faniensa innostamana hän uskaltautui viimein pois mukavuusalueelta. Kappale on kuultavissa muun muassa Spotifyssä ja Apple Musicissa. Tänä vuonna Bloodshot-elokuvaa tähdittänyt Diesel tullaan ensi vuonna näkemään jälleen tutummissa tunnelmissa Fast & Furious 9 -elokuvan saadessa ensi-iltansa keväällä.