Donald Trump ei pidä Meghan Marklesta: ”Onnea Harrylle”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on avannut sanallista arkkuaan koskien Iso-Britannian prinssi Harryn puolisoa, Meghan Marklea. Kommentin lienee kirvoittanut Meghanin ja Harryn kommentit tulevia Yhdysvaltojen presidentinvaaleja koskien.

– En ole Meghan Marklen fani. Sanon näin, ja hän on luultavasti kuullut niin ennenkin: Toivotan onnea Harrylle, hän tulee tarvitsemaan sitä, Trump avautui People-lehden mukaan toimittajille Valkoisessa talossa.

Prinssi Harry ja Meghan Markle eivät ole paljastaneet julkisuuteen virallista kantaansa Yhdysvaltojen tulevien presidentinvaalien suhteen. Taannoisella videolla he kuitenkin kehottivat kaikkia siihen kykeneviä Yhdysvaltojen kansalaisia äänestämään tulevissa presidentinvaaleissa, joita he kuvailevat aikamme tärkeimmiksi. Vaikka pariskunta ei maininnut Trumpia tai vastaehdokkaana olevaa Joe Bideniä nimiltä, tulkitsivat monet heidän kritisoineen ensin mainittua ja kannattavan Bideniä.