Jessica Alban nuorekas ulkonäkö ihmetyttää: ”Otsa ei liiku lainkaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue-muotilehti jakaa tunnettujen näyttelijöiden, laulajien ja mallien antamia kauneuteen ja meikkaamiseen liittyviä niksejä omalla YouTube-kanavallaan. Tällä kerralla videolla esiintyy Jessica Alba, joka esittelee miten kaunis ja pronssinen meikki syntyy.

Jessica Alba asettelee ensimmäisenä silmienalusihoa hoitavat naamiot kasvoilleen. Samalla kun lappuset hoitavat ihoa ne myös suojaavat sitä putoavalta luomiväriltä. Tähti tekee silmämeikin käyttämällä vain ruskean, pronssin ja kullan sävyjä silmissään. Lisäksi hän rajaa ripsien sisäpuolen kullan sävyisellä rajauskynällä.

Luomivärin jälkeen nainen levittää kasvoilleen meikkivoiteen ja peiteainetta silmien alle. Luonnollisen kauniin lopputuloksen viimeistelee kevyt sipaisu poskipunaa ja kullanhohtoinen huulikiilto.

39-vuotias tähti näyttää todella raikkaalta videolla ja jopa niin nuorekkaalta, että videon kommentoijat ovat alkaneet pohtimaan mitä kauneusleikkauksia naiselle on tehty ja onko hän ottanut täyteaineita. Erään kommentoijan mielestä tähden otsa ei liikkunut videolla lainkaan, minkä vuoksi hän epäilee naisen ottaneen Botoxia ainakin otsaansa.