Näky kuin elokuvista – huumesyytetty pakeni oikeussalista

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Ohiossa sijaitsevassa oikeussalissa todistettiin taannoin odottamatonta tilannetta. Huumeiden hallussapidosta syytetty mies päätti kokeilla onneaan ja yrittää paeta paikalta.

Nicholas Garrison oli juuri saanut tuomion metamfetamiinin hallussapidosta, kun hän onnistui vapautumaan häntä käsirautoihin laittaneen viranomaisen otteesta. Mies pakeni paikalta poliisien juostessa perässä. Tilanne ikuistui viraalina sittemmin levinneeksi videoksi.

Videon mahdollisesti hurjimmassa tilanteessa yksi poliiseista hyppää villin näköisesti rappusiin pakenevan Garrisonin perään. Tästäkin huolimatta tuomittu onnistui pakenemaan oikeustalosta ja on edelleen vapaalla jalalla. Tuomari oli tuominnut miehen yhteensä lähes kahden vuoden vankeusrangaistukseen huumausainerikoksista ja ehdollisen rangaistuksen rikkomiseen edellisen tuomion yhteydessä, uutisoi TMZ.