Nikki Bella julkaisi kuvan-vauvastaan – hämmentävä yhdennäköisyys siskonpoikaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nikki Bella on amerikkalainen kaunotar, joka tunnetaan hänen WWE-painijataustastaan. Sittemmin 36-vuotias nainen on kuitenkin jäänyt ammattipainijan uraltaan eläkkeelle ja siirtynyt muiden töiden pariin. Omassa realitysarjassa esiintynyt ja kirjan kirjoittanut Nikki Bella toipuu tällä hetkellä ensimmäisestä raskaudestaan.

Total Bellas -realitysarjassa seurataan Nikkin lisäksi hänen kaksossiskonsa Brien elämää. Naiset tulivat samaan aikaan raskaaksi ja synnyttivät lapsensa vain yhden päivän ikäerolla. Ensin syntyi Nikkin poika Matteo ja sen jälkeen Brie synnytti poikansa Buddyn.

36-vuotias Nikki Bella julkaisi nyt kuvan Matteosta ja Buddysta. Parin kuukauden ikäiset poikavauvat ovat hämmästyttäneet naistähtien fanit samannäköisyydellään. Kaksosten lapset näyttävät siltä kuin hekin olisivat lähes identtiset kaksoset. Poikien ulkonäössä on paljon samaa, minkä lisäksi täysin sama ikä ja koko antavat vaikutelman siitä, että vauvat olisivat veljeksiä tai jopa kaksosia.

View this post on Instagram

Nana visits are the absolute best!!

A post shared by Nikki Bella (@thenikkibella) on

View this post on Instagram

Life doesn’t get any better than this ❤️

A post shared by Nikki Bella (@thenikkibella) on

View this post on Instagram

Buddy Snuggles ☁️

A post shared by Brie Bella (@thebriebella) on