Nainen törmäsi hämmästyttävään näkyyn – kotona luikerteli kaksipäinen käärme

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Käärmeen luikertelu kodin sisällä voi olla jo sellaisenaan melkoinen yllätys. Eräs Yhdysvaltalainen nainen törmäsi kotonaan vielä harvinaisempaan näkyyn, kaksipäiseen käärmeeseen.

Jeannie Wilson kertoo olleensa Pohjois-Carolinassa sijaitsevan kotinsa aurinkohuoneessa, kun hän huomasi käärmeen poikasen luikertelemassa lattialla. Naisen yllätykseksi käärmeellä oli kaksi päätä. Wilson oli niin hämmästynyt, että hän soitti saman tien asiasta vävypojalleen.

Wilsonin Double Troubleksi nimeämä tarhakäärme toimitettiin sittemmin Catawba Science Center -tiedekeskukseen. Sieltä harvinainen matelija sai uuden kodin, ja sitä tullaan WSOCTV-uutissivuston mukaan esittelemään opetustarkoituksissa keskuksessa vieraileville lapsille. Tiedekeskuksen mukaan vain yksi 100 000 tarhakäärmeestä syntyy kaksipäisenä.