Tekashi 6ix9inen entinen yhteistyökumppani takaisin vankilaan – rikkoi koronarajoituksia bilettämällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tekashi 6ix9inen entinen yhteistyökumppani Kooda B pidätettiin vuonna 2018 räppäri Chief Keefin ampumisen yrittämisestä. Hän myönsi tekonsa, mutta vapautui vankilasta huhtikuussa odottamaan tuomiota kotonaan koronakriisin ansiosta.

Vain vähän aikaa vankilasta vapautumisen jälkeen Kooda B järjesti juhlat New Yorkin Brooklynissä sijaitsevassa kodissaan koronarajoituksista huolimatta. Bilettävästä Koodasta kuvattu videopäätyi lopulta viranomaisten silmien eteen. Nyt liittovaltion tuomari Paul Engelmayer on määrännyt räppärin takaisin vankilaan, sillä hänen mukaansa tämä asetti itsensä juhlimalla riskialttiimpaan tilanteeseen kuin muurien sisällä.

Tuomarin päätöksen myötä Kooda B, oikealta nimeltään Kintea McKenzie, joutuu alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti odottamaan oikeudenkäyntiään vankilassa. Page Six -sivuston mukaan hän saattaa koronarajoitusten rikkomisen vuoksi saada vielä pidennetyn tuomion. Ampumistapausta on määrä käsitellä oikeudessa marraskuussa.