Kylie Jenner osti Cardi B:lle syntymäpäivälahjaksi 500 000 dollarin laukun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supertähti Kylie Jenner päätti viikonloppuna vierailla räppäri Cardi B:n syntymäpäiväjuhlilla, jossa juhlittiin sitä kun Cardi B täytti 28 vuotta. Jenner lensi juhliin paikalle näyttävästi yksityiskoneellaan ja muisti ostaa naiselle myös hyvin ylellisen lahjan.

Kylie Jenner antoi Cardi B:lle lahjaksi vaaleansinisen Hermes-merkkisen laukun. Suositun Hermesin Birkin-laukkumallin arvo vaihtelee Daily Mail -sivuston mukaan noin 10.000 dollarista aina 500.000 dollariin saakka. Räppäri oli arvatenkin hyvin otettu kalliista lahjasta.

Cardi B on aiemmin esitellytkin videolla ostamiaan Birkin-laukkuja. Naisen mukaan hänellä on hyvin kallis ongelma, mutta hän lupasi olla tässä kuussa ostamatta yhtäkään Birkiniä. Kylie Jenner oli kuitenkin päättänyt tehdä ostoksen hänen puolestaan.

View this post on Instagram

🌈🎨

A post shared by Birkin (@hermesbirkin) on