John Legendin esitys saa herkistymään – omisti laulun vaimolleen Chrissy Teigenille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikko John Legend ja hänen vaimonsa, malli ja kirjailija Chrissy Teigen, odottivat kolmatta lastaan heidän perheeseensä. Kaksi viikkoa pariskunta joutui kuitenkin surun murtamina ilmoittamaan, että Teigen sai keskiraskauden keskenmenon. Nainen oli puolessa välissä raskauttaan ja he antoivat edesmenneelle 20-viikkoiselle pojalleen nimeksi Jack.

Perhe on surrut rauhassa ja pysytellyt poissa median valokeilasta. Nyt John Legend esiintyi ensimmäistä kertaa tapahtumien jälkeen suurelle yleisölle. John Legend esitti kappaleensa Never Break juuri järjestetyissä Billboard Music Awards -gaalassa.

John Legend aloitti esityksensä kertomalla, että hän omistaa kappaleen Chrissy-vaimolleen. Tämä sai takuulla monet herkistymään ja kuuntelemaan miehen esitystä hyvin herkistyneessä tilassa. Koskettavat sanat ja Legendin laulu välittää katsojalle tunnelman, jossa avioparin kokema suru on lähes käsinkosketeltavissa.