Täydellinen nainen muutti tyylinsä: ”Teen synnytyksen jälkeen aina jotain radikaalia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teddi Jo Mellencamp tunnetaan Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjasta. Nainen sai miehensä Edwin Arroyaven kanssa kolmannen lapsensa, Doven, tiistaina 25. helmikuuta. Pariskunnalla on myös kaksi vanhempaa lasta, viisivuotias Cruz-poika ja seitsemänvuotias tytär Slate.

Teddi Mellencamp julkaisi itsestään nyt Instagram-kanavallaan kuvan, jossa tähti esitteli uutta räväkämpää hiustyyliään. Vaaleana kaunottarena tunnettu nainen päätti värjätä hiuksensa pinkillä sävytteellä kaivatessaan jotain muutosta lapsen syntymän jälkeen.

Moni tähti on karanteenin aikana päättänyt muuttaa hiustyyliään ja kokeilla erilaisia sävytteitä kotonaan. Teddi Mellencamp kuitenkin kommentoi, että hänen tyylimuutoksensa ei johdu niinkään kotona olemisesta vaan siitä, että hän on saanut lapsen. Naisen mukaan hän on tehnyt aina jotain radikaalia hiuksilleen jokaisen lapsensa syntymän jälkeen.