Rallikisojen mutka kuin automurskaamo – ralliauto toisensa jälkeen kaahasi ojaan

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rallikilpailuissa on perinteisesti totuttu näkemään kuskeille haastetta luovia tiukkoja mutkia. Harvoissa tapauksissa ne ovat kuitenkaan kokeneille kuljettajille samaa luokkaa, kuin taannoin Venäjällä järjestetyissä ralleissa.

Rallikilpailu järjestettiin Länsi-Venäjän Puškinskije Goryssa viikonloppuna. Reitin varrella oli yksi tiukka käännös, joka osoittautui useille kilpailuihin osallistuneille ajajille todelliseksi murheenkryyniksi.

Youtubessa sittemmin julkaistulla koostevideolla päästään seuraamaan, minkälaisia hurjia tilanteita mutka aiheutti. Siinä auto toisensa jälkeen kiitää ojaan kuljettajien yrittäessä selvitä tiukasta käännöksestä. Yhteensä autoja ajoi ulos tieltä jopa kuusi kappaletta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.