Ranskanbulldoggi Wilbur äänestettiin pikkukylän kunnanjohtajaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Samaan aikaan kun Yhdysvalloissa jännitettiin presidentinvaalien tuloksia, oli erään Kentuckyssä sijaitsevan kylän johtohahmo jo selvillä. Rabbit Hashin uudeksi kunnanjohtajaksi valittiin taatusti hyvä poika.

Rabbit Hashin asukkaat valitsivat uudeksi kunnanjohtajakseen Wilbur Beast -nimisen ranskanbulldoggin yhteensä 13 143 äänellä. Wilbur oli melkoinen ääniharava, ja voitti Jack Rabbit -nimisen beaglen Bobby-kultaisennoutajan jopa 10 000 äänen enemmistöllä.

Myös toiselle ja kolmannelle sijoille tulleet ehdokkaat tullaan nimeämään Rabbit Hashin edustajavirkoihin. Kylän kunnanjohtajan virkaan on valittu koiria 1990-luvun lopulta saakka leikkimielisissä vaaleissa, joissa kerätään rahaa paikalliselle historialliselle järjestölle. Rabbit Hashin ensimmäinen koirapormestari oli Huffpost-sivuston mukaan vuonna 1998 virkaan valittu Goofy Borneman.