Uskomaton näky moottoritiellä – kuski ajoi pelkillä vanteilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Liikenteessä kohtaa aina monenlaisia kuskeja, minkä vuoksi monesti maltti onkin valttia kun omalle kohdalle sattuu huonosti ajava tai liikennesääntöjä rikkova henkilö. Tällä kerralla moottoritiellä nähtiin erikoinen näky, kun eräs kuski ajoi lujaa vauhtia pelkillä vanteilla.

Pariskunta on kuvannut videolle moottoritiellä autoa, jonka he huomasivat ajavan pelkällä vanteella. Kuskin paikalla istuva nainen ei näyttänyt välittävän siitä, että hänen toisesta takarenkaastaan ei ollut jäljellä kuin pelkkä vanne. Ainakaan se ei hänen vauhtiaan hidastanut.

Kuvaajan mukaan nainen ajoi vanteella moottoritiellä noin sadan kilometrin tuntivauhtia melko pitkän matkan ja aiheutti näin luultavasti paljon vahinkoa autolleen. Videolta ei käy ilmi onko rengas rikkoutunut liikenteessä vai esimerkiksi jo päiviä aiemmin, ja kuski on siitä huolimatta päättänyt lähteä kyseisellä autolla liikenteeseen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.