Kissa vei vauvan paikan – tämä näky on monille kissan omistajille tuttu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni vanhempi on saattanut lasta odottaessaan vannoa, että perheen lemmikkiä ei tulla päästämään vauvan pinnasänkyyn tai istuimiin. Usein lemmikkejä kuitenkin houkuttaa vauvoille tarkoitetut makuupaikat, jotka tuntuvat olevan etenkin kissojen mieleen.

Nyt YouTube-videolla nähdään tilanne, joka on varmasti tuttu monissa perheissä, joissa on kissoja ja pieniä lapsia. Kissa on vienyt vauvalle tarkoitetun paikan ja mennyt makoilemaan sitteriin, joka keinuu sähköisesti.

Videolla nähdään, että kissa tuntuu todella nauttivan olostaan eikä sillä ole kiire minnekään. Kissan koko näyttää olevan juuri sopiva pehmoiseen sitteriin, minkä vuoksi se varmasti nauttiikin makoilusta rentouttavassa keinuvassa kuopassaan.