Megan Thee Stallion herutteli karmivissa tunnelmissa – esitti Mortal Kombat -pelihahmoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Halloween meni jo, mutta nyt yhdysvaltalainen räppäri Megan Thee Stallion nähdään sosiaalisessa mediassa hirviömöisissä tunnelmissa. Artisti oli maskeerattu Mortal Kombat -peleistä tunnetun hahmon näköiseksi.

Megan Thee Stallion jakoi Instagramissa videon ja kuvia, joissa hänellä nähdään valtava kita täynnä teräviä hampaita. Mortal Kombat -hahmo Mileenaa esittänyt tähti mainosti pelisarjan tuoreimman osan tuleva Mortal Kombat 11 Ultimate -uudelleenjulkaisua. Se sisältää pelin lisäosan, jossa Mileena nähdään uutena hahmona muun muassa Sylvester Stallonen esittämän John Rambon ohella.

Megan Thee Stallion pukeutui Mortal Kombat -hahmoksi myös viime vuonna Jordyn Woodsin halloween-juhlissa. Mortal Kombat -innostuksen lisäksi räppäri tunnetaan anime-fanina, ja hänet on toisinaan nähty cosplay-kuvissa esittämässä suosikkihahmojaan näyttävissä asusteissa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

lil photo dump

Henkilön Hot Girl Meg (@theestallion) jakama julkaisu