Täydelliset naiset -kaunotar Teddi Mellencamp esitteli vartalonsa: ”Tämä on saanut kolme lasta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teddi Jo Mellencamp tunnetaan Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjasta, jonka tähtikaartiin kaunotar kuului kolmen tuoreimman tuotantokauden verran. Kesällä hän sai kuitenkin harmikseen kuulla, että hänen sopimustaan ohjelmassa ei enää jatkettu. Nyt nainen haluaa panostaa itseensä ja uraansa hyvinvoinnin parissa, minkä lisäksi suuren osan huomiosta vie tietenkin puolivuotias tytär Dove.

Kolmen lapsen äiti Teddi Mellencamp on luonut seuraajiaan ja itseään varten hyvinvointiohjelman, joka kantaa nimeä Go All In by Teddi. Ruoka- ja liikuntasuunnitelmaa itsekin noudattava 39-vuotias tähti halusi nyt esitellä kahden kuvan avulla sitä miltä hänen vatsansa näyttää erilaisissa poseerausasennoissa.

Teddi Mellencamp on halunnut kuvaparinsa avulla olla seuraajilleen rehellinen ja esitellä vatsansa löystynyttä ihoa, joka on seurausta kolmesta raskaudesta. Löysä iho näkyy toisessa kuvassa selvästi kun taas toisessa siitä ei ole jälkeäkään. Mellencamp on halunnut muistuttaa naisia siitä, että sosiaalisessa mediassa moni vaikuttaja haluaa esitellä vain parhaat puolensa ja tietää omat hyvät kuvakulmansa, minkä vuoksi he voivat päätyä antamaan itsestään valheellisen kuvan.