Julianne Hough teki viimein päätöksen asumuseron jälkeen – laittoi avioeron vireille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough ilmoitti toukokuussa NHL-pelaaja Brooks Laichin kanssa, että he ovat päättäneet erota. Pariskunta ehti olemaan naimisissa lähes kolme vuotta kunnes he keväällä muuttivat erilleen.

Julianne Hough ja Brooks Laich elivät asumuserossa viiden kuukauden ajan. Tänä aikana he tapasivat toisiaan pariin otteeseen ja heidän huhuttiin jo palanneen yhteenkin. Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että pariskunta ei enää antanut avioliitolleen toista mahdollisuutta vaan päätti lopullisesti erota.

Brooks Laich kommentoi kesällä tekevänsä kaikkensa sen eteen, että hän saisi Julianne Houghin takaisin. Nyt People-sivusto on kuitenkin uutisoinut, että 32-vuotias Hough on hakenut avioeroa 37-vuotiaasta miehestään. Lähipiirin mukaan Julianne Hough ei enää halunnut päästää irti vapaudestaan, josta hän oli oppinut nauttimaan ollessaan yksin.