26-vuotias räppäri ammuttiin yökerhon edessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Chicagolainen räppäri King Vonia on ammuttu Monaco Hookah Loungen edustalla Atlantassa viime viikon perjantaina. Hän menehtyi luoteihin. Artisti oli 26-vuotias.

TMZ-lehden mukaan yökerhon edustalla oli ollut tappelu, jossa oli osallisina kuusi miestä. Kaikki osalliset saivat luodeista. Kolme osallista karkasi paikalta, mutta heidät toimitettiin myöhemmin sairaalaan. Kolme miestä menehtyi ammuskelussa.

Paikalle tuli useita poliisipartioita ja viranomaiset käyttivät niin ikään asetta tapahtumien aikana. Kukaan ei loukkaantunut poliisin luodista. Tiedossa ei ole vielä, kuka ampui King Vonin surmanluodit. Netissä kiertää tilanteesta video, mikä ei sovi herkempien katsottavaksi.

https://www.instagram.com/p/CHOcI-XLYDQ/