Mies teki koirille oveen luukun – koko ovi lähti mukana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Omakotitaloissa, joissa on lemmikkejä, nähdään yleensä oviin tehtyjä pieniä luukkuja. Varsinkin pihoilla, joiden pihapiiri on aidattu, lemmikkiluukku on kätevä keino päästää oma koira tai kissa ulos silloin kun ne itse haluavat pihalle mennä.

Nyt hauskalla YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa koiranomistaja on halunnut ilahduttaa kahta lemmikkiään oveen tehdyllä luukulla. Koirat näyttävät silminnähden onnellisilta pystyessään juoksemaan ulos pienestä luukusta ilman, että niille tarvitsee erikseen avata ovea.

Mies oli kiinnittänyt oveen tehdyn luukun raamit oven ulkopuolelle. Lemmikkiluukku menikin nopeasti epäkuntoon, kun innokkaat koirat päättivät yhtä aikaa juosta siitä läpi. Isot koirat vetivät koko oven mukanaan jumiutuessaan luukkuun kun ne yrittivät sulloutua toiselle puolelle samaan aikaan.