Jennifer Lawrence iloitsi vaalituloksesta – juoksi kadulle huutamaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni odotti viikonloppuna kuumeisesti Yhdysvaltojen presidenttivaalien tuloksia. Lopulta Joe Biden julistettiin voittajaksi, mikä sai etenkin monet Hollywood-tähdet ja artistit iloitsemaan vaalituloksesta hyvin näyttävästi.

Sosiaalisessa mediassa nähtiin miten muun muassa Jennifer Lopez vuodatti kyyneleitä ollessaan niin onnellinen Joe Bidenin presidenttiydestä ja siitä, että Kamala Harris valittiin ensimmäisenä naisena varapresidentiksi. Myös näyttelijä Jennifer Lawrence juhli äänestyksen lopputulosta äänekkäästi omalla kotikadullaan.

Jennifer Lawrence julkaisi hänen Twitter-kanavallaan riemukkaan videon, jossa hän juoksi Bostonissa kadulle huutamaan ja iloitsemaan vaalituloksesta. ”Minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin järjestää yhden hengen juhlat”, Jennifer Lawrence kommentoi vauhdikasta videotaan.