Kim Kardashianilta harvinaisia rantakuvia – hymyili kerrankin kameralle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian järjesti pari viikkoa sitten lähimmille ystävilleen ja perheelleen unelmien viikonlopun yksityisellä saarella, jossa juhlittiin hänen 40-vuotissyntymäpäiviään. Loman jälkeen Kardashian onkin pudotellut sosiaaliseen mediaan säännöllisesti näyttäviä bikinikuvia saarelta.

Nyt Kim Kardashian nähdään ilahduttavan luonnollisessa kuvassa, jossa tähti poseeraa kameralle hymyillen. Yleensä Kardashian nähdään seksikkäissä poseerausasennoissa vakava ilme kasvoillaan, minkä vuoksi moni onkin ihastellut kuvia, joissa perheenäiti näyttää niin luonnolliselta.

Kuvissa Kim Kardashianilla on yllään mustat rintaliivit ja mustat shortsit. Naisen hiukset ovat huolettomasti auki ja tähden kasvoilla nähdään hyvin kevyt päivämeikki. Nainen hymyilee rennosti kameralle ja ottaa vielä hauskan poseerauksen, jossa hän nousee puun oksalle roikkumaan.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Smiles for Miles

Henkilön Kim Kardashian West (@kimkardashian) jakama julkaisu