Rotta varasti kahvia – kofeiinivaje iski jyrsijään?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viraaliksi levinneillä videoilla on nähty hauskoja esimerkkejä siitä miten ovelia kaupungissa asuvat rotat ovat etsiessään ruokaa. Rottien on nähty kuljettavan pizzaa ja taistelevan jopa churros-leivonnaisista. Tällä kerralla rotta oli kuitenkin juoman perässä.

Huvittavalla Youtube-videolla nähdään Thaimaassa Samut Prakanissa kuvattu tilanne, jossa rotta on päättänyt varastaa kahvitölkin. Rotalla on tölkin suuren koon vuoksi hieman vaikeuksia kantaa sitä, minkä vuoksi sen liikkuminen näyttääkin melko hupaisalta.

Videolla nähdään miten rotta pitää tölkistä kiinni ja yrittää hyppelehtiä eteen päin pelkkien takajalkojensa avulla. Rotalla ei kuitenkaan olisi mitään kiirettä, koska videota kuvaava henkilö näyttää antavan rotan työskennellä aivan rauhassa tölkkinsä kanssa.