Halsey värjäsi siilitukkansa – vihreän, sinisen ja turkoosin sävyt hehkuvat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Halsey on tunnettu popmusiikkinsa lisäksi sosiaalisessa mediassa myös hyvin näyttävistä kuvistaan. Usein nainen poseeraakin melko vähäpukeisena ja kesän aikana Halsey onkin tarjoillut seuraajilleen mielin määrin silmänruokaa. Viimeksi tähti esitteli videolla uuden tyylimuutoksensa leikattuaan pitkät hiuksensa siilitukaksi.

Halsey yllätti taannoin fanit toden teolla leikkaamalla hiuksensa vain parin millimetrin mittaan. Nyt tähti on tehnyt tyylistään entistäkin näyttävämmän ja rohkeamman värjäämällä siilitukan räikeillä sävyillä.

Tuoreissa kuvissaan 25-vuotias Halsey esittelee uusia hiuksiaan, joissa hehkuvat niin turkoosin, vihreän kuin sinisenkin sävyt. Hiukset näyttävät inspiroineen naista myös meikin ja pukeutumisen suhteen, koska naisen vaatteissa ja luomiväreissä on nähty nyt myös samoja vihreän ja sinisen sävyjä.