Kendall Jenner ikävöi ystäviään – julkaisi kuvakollaasin hauskoista hetkistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni lapsi ja nuori on ikävöinyt koronakriisin aikana ystäviään ja omaa kaveripiiriään joutuessaan olemaan heistä koronaviruksen vuoksi erossa. Myös mallin uraa tekevä Kendall Jenner on ikävöinyt omia ystäviään ja kertonut siitä avoimesti verkossa.

Kendall Jenner julkaisi taannoin Instagram-kanavallaan myös kuvakollaasin, jossa nähdään hauskoja yhteiskuvia ja yhteisiä hetkiä, joita nainen on viettänyt omien ystäviensä kanssa. Nainen toivoo, että ihmiset ymmärtäisivät noudattaa sosiaalisen eristäytymisen sääntöjä, koska mitä aiemmin kaikki toimivat sitä nopeammin tilanne rauhoittuu.

Kardashianit-tähti Kendall Jenner on luonut menestyksekästä uraa mallina. Kendall Jenner on poseerannut jo useiden suurten muotitalojen kuvissa, ja hetki sitten kaunotar nähtiin mainostamassa myös muotimerkki Calvin Kleinin alusvaatteita. Äskettäin Kendall poseerasi rohkeissa kuvissa Pamela Anderssoniksi pukeutuneena.