Pelitubettaja testasi Playstation 5 -konsolia – hajosi käyttökelvottomaksi

Digi · Terhi Piiroinen

Playstation 5 -konsolin levyasemalla varustettu versio julkaistaan Suomessa 19. marraskuuta 2020 noin 500-600 euron hintalapulla varustettuna. Pelitubettaja Jeremy Penter on saanut yhden konsolin käytettäväkseen ja arvioitavakseen. Valitettavasti pelimasiina hajosi, ennen kuin se on ehtinyt tulla edes yleiseen myyntiin.

– Playstation 5 -konsolini on jo nyt 100 prosenttisesti kuollut. Minulla oli ongelmia muistin kanssa, mikä eskaloitui virheisiin ja jouduin käynnistämään laitteen uudestaan. Teimme vikatilapäivitystä Sonyn kanssa, kun konsoli lakkasi kokonaan toimimasta, ACG-nimimerkillä peliarvioita tekevä Penter on twiitannut.

Sonyn odotetun seuraavan sukupolven Playstation 5 -konsolin ennakkotilaukset aloitettiin syyskuussa. Valitettavasti myös ennakkotilauksissa ilmeni runsaasti ongelmia. Suurista jälleenmyyjistä esimerkiksi Amazon ilmoitti, etteivät ennakkotilaajatkaan välttämättä edes saa konsoleita julkaisupäiväksi.