The Weeknd on Super Bowl -urheilutapahtuman väliaikaesiintyjä vuonna 2021

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan finaaliottelu on yksi maailman suurimmista urheilutapahtumista. Sitä seuraavat sadat miljoonat silmäparit ympäri planeettaa. Super Bowl tunnetaan sen maineikkaista esiintyjistään ja kuuluisista mainoksistaan.

Nyt yksi tämän vuoden suosituimmista artisteista, kanadalainen The Weeknd, on kiinnitetty Super Bowl 2021 viralliseksi väliaikaesiintyjäksi. Esiintymislavan virallinen sponsori ja tapahtumassa tiiviisti mukana oleva Pepsi-yhtiö julkaisi tiedon Twitterissä. The Weeknd on kanadalainen 30-vuotias artisti, jonka oikea nimi on Abel Makkonen Tesfaye.

– Emme malta odottaa, että upea palkintoja runsaasti voittanut esiintyjämme The Weeknd astuu Pepsi Super Bowl LV -tapahtuman lavalle ottelun väliajalla, yhtiöstä twiitattiin.