Anna lapsesi pukea sinut -päivä perjantaina – lupa hassutella asujen kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ensi perjantaina 20. marraskuuta päästetään lapset aikuisten vaatekaapille 11. kerran, kun suomalaiset viettävät jo perinteeksi muodostunutta Anna lapsesi pukea sinut -päivää. Ideana on, että lapset valitsevat vanhempiensa asukokonaisuudet yhden päivän ajaksi.

– Homma toimii seuraavasti: Pyydä lastasi valitsemaan vaatteet, joihin pukeudut yhden päivän ajaksi. Näytät hänelle vaatekaapit mistä materiaalia löytyy. Ja kyllä, ne karvahatut ja uimakamppeet myös. Sitten kiität häntä loistavasta valinnasta ja sometat lopputuloksen muidenkin ihasteltavaksi. Tapahtuma järjestetään huvin vuoksi, eikä siinä liiku rahaa, järjestäjät kertovat.

Teemapäivä on mediapersoona Lauri Salovaaran ideoima. Ihmiset voivat julkaista kuvia omista asukokonaisuuksistaan sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #annalapsesipukeasinut #annalapsesipukeasinutpäivä #letyourchilddressyou #letyourchilddressyouday. Lasten mielikuvitus pääsee yleensä valloilleen asukokonaisuuksissa.