Busy Philipps julkaisi näyttävän kuvaparin – välissä 22 vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Busy Philipps muistetaan monista komediaelokuvista, mutta suurelle yleisölle hän on tullut tunnetuksi upeista sivurooleista Freaks and Geeks ja Dawson’s Creek -televisiosarjoissa. Nyt nainen julkaisi itsestään näyttävän kuvaparin, jossa naisen kasvot nähdään lähikuvissa.

Hollywood-näyttelijä julkaisi itsestään kaksi kuvaa, joista toinen on otettu vuonna 1998 ja toinen tänä vuonna. 40-vuotias Busy Philipps kertoo kuvatekstissään, että hän otti itselleen nenälävistyksen vuonna 1997, mutta poisti korun vuonna 2004. Nyt nainen on päättänyt laittaa nenäkorunsa takaisin.

Busy Philipps halusi kertoa seuraajilleen, että tähti ei ottanut lävistystä kuitenkaan uudelleen vaan koru meni samasta lävistetystä reiästä edelleen läpi. Korun poistamisesta oli kulunut jo 16 vuotta, mutta Philippsin mukaan hänen haavansa eivät vain yksinkertaisesti parane. Tähti kokee kuitenkin, että koru sopii hänen kasvoihinsa nyt vielä paremmin kuin parikymppisenä nuorena naisena.