Suloisuuden huippu – kaksospojat yrittivät opetella puhaltamaan kuplia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty videoiden muodossa hauskoja esimerkkejä siitä miten taaperot eivät ole kovasta yrityksestä huolimatta saaneet syntymäpäiväkakun kynttilöitä sammuksiin. Nyt kotivideolla ihastuttavat suloiset kaksospojat, joilla on ongelmia saippuakuplien puhaltamisen kanssa.

Saippuakuplat ovat monien vauvojen ja taaperoiden mielestä niin valloittavia ja mielenkiintoisia, että moni alkaa jo hyvin pienenä opettelemaan niiden puhaltamista. Puhaltaminen ei kuitenkaan ole aina niin helppoa kuin miltä se vaikuttaa. Tämän todistavat kaksivuotiaat kaksoset Luka ja Logan.

Videolla nähdään miten pojat tekevät todella kaikkensa, että he saisivat kuplia syntymään. Puhaltaminen muistuttaa kuitenkin enemmän pärskimistä eikä ilmaa tulee suusta ulos tarpeeksi kovasta yrityksestä huolimatta. Perheenäiti kertoi videon yhteydessä, että aiemmilla kerroilla pojat olivat vain yrittäneet syödä saippuakuplien tikkua, joten jo se, että pikkuiset edes yrittivät puhaltaa oli jo parannus edellisiin kertoihin.