Britney Spears ja poikaystävä suuntasivat luksuslomalle Havaijille – kaipasi pientä irtiottoa

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Artisti Britney Spears on ollut viime aikoina paljon uutisotsikoissa oikeudenkäynnin vuoksi. Nainen on yrittänyt päästä vapaaksi edunvalvontasopimuksestaan, jossa hänen isänsä hallitsee muun muassa kaikkea tähden omaisuutta. Oikeus päätti kuitenkin taannoin, että tähden isä jatkaa naisen edunvalvojana edelleen.

Nyt Britney Spears on kaivannut hieman irtiottoa arjestaan ja suunnannut Havaijille poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa. Spears on täyttämässä 39 vuotta 2. joulukuuta ja hän halusi juhlistaa syntymäpäiväänsä jo ennakkoon rentouttavan loman merkeissä.

People-sivuston mukaan Spears lähti matkalle 26-vuotiaan poikaystävänsä kanssa viime viikon alussa ja palasi sunnuntaina. Nainen on kuitenkin vasta nyt päivittänyt ensimmäisiä kuvia, joissa nähdään lähdön tunnelmia. Pariskunta matkusti Mauin saarelle tähden yksityiskoneella.