Trumpin asianajan lehdistötilaisuus herätti hämmennystä – päästä valui mustaa ainetta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin asianajaja Rudy Giuliani esiintyi torstaina lehdistötilaisuudessa, jossa käsiteltiin taannoisia presidentinvaaleja. Monien tilaisuutta seuranneiden huomio kiinnittyi kuitenkin varsinaisen puheen sijaan outoon yksityiskohtaan.

Lehdistötilaisuudessa Rudy Giuliani syytti Joe Bidenin kampanjaa vaalivilpistä. Kesken tilaisuuden asianajajan päästä näytti valuvan mustaa ainetta. Erikoinen näky ei arvatenkaan jäänyt huomaamatta lehdistötilaisuutta katselleilta, ja siitä tuli nopeasti keskustelun sekä meemien aihe sosiaalisessa mediassa.

Toistaiseksi on epäselvää, mitä Giulianin kasvoilla valunut tumma mönjä tarkalleenottaen oli. Aineen on kuitenkin epäilty olleen hiusväriä, joka alkoi levitä hikoilun seurauksena.