Sedu Koskinen järjestää ökybileet itsenäisyyspäivänä – pitää koronarajoituksia naurettavina

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen tunnetuin ravintoloitsija Seppo ”Sedu” Koskinen aikoo juhlia itsenäisyyspäivänä näyttävästi 30-vuotista yrittäjäuraansa. Zedulin comeback -nimiset juhlat järjestetään Helsingin Agroksenmäen holvikellarissa itsenäisyyspäivän aattona.

Sisäänpääsy vaatii 200 euron suuruisen lahjoituksen, jota ei kuitenkaan luokitella pääsymaksuksi. Koronarajoitukset eivät sallisi kokoontumista, mutta Sedu Koskinen on päättänyt järjestää yksityisen juhlatilaisuuden. Hän kertoi Iltalehdelle, että Aluehallintovirasto voi painua hänen puolestaan helvettiin rajoituksineen ja mies on valmis taistelemaan oikeudessa juhlistaan.

– Tämä on ihan älytöntä panikoimista. Ei tämä mikään Pohjois-Korea ole, hän jyrähti.

– Tilaisuuteen ei myydä lippuja, sinne pääsee sisään, mikäli on lahjoittanut 200 euroa henkilökohtaiselle lahjatililleni. Tästä ei makseta veroa, sillä kyseessä on vastikkeeton toiminta. Lahjoituksilla on tarkoitus kattaa kulut, sillä ohjelmaa on 12 tuntia ja yli kymmenen esiintyjää.