Donald Trumpin sekoiluista lyödään jopa vetoa – hankkiiko itselleen armahduksen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentinvaalit hävinnyt presidentti Donald Trump on ihmetyttänyt toiminnallaan koko valtakautensa ajan, mutta vaalien aikana ja niiden jälkeen presidentin ulostulot ovat ylittäneet kaikki odotukset. Viime päivinä jopa hänen poliittiset tukijansa ovat vetäytyneet Trumpin taustavoimista.

Vaalivoitosta ja toisesta presidenttikaudesta Trumpilla ei ole enää syytä haaveilla, mutta Trump ei ole hyväksynyt vaalitulosta saati myöntänyt tappiotaan. Tämä antaa aiheen odottaa yllättäviä päätöksiä kauden loppumetreillä, vaikka presidentti antoikin maanantaina luvan aloittaa vallansiirtoon tarvittavat toimet. Ympäri maailmaa presidentin loppukauden twiittejä, päätöksiä ja tempauksia odotetaan nyt jännityksellä, ja monissa kahvipöydissä asiasta keskustellaan aktiivisesti.

Tämä ei ole jäänyt vedonlyöjiltä huomaamatta, ja nyt eräs kansainvälinen peliyhtiö on mahdollistanut asiassa vedonlyönnin. Vetoa voi lyödä esimerkiksi siitä muuttuuko Trumpin mieli ennen 14. joulukuuta järjestettäviä valitsijamieskokouksia. Mikäli presidentti myöntää tappionsa ennen sitä, saa rahat takaisin kuusinkertaisesti. Vetoa voi lyödä myös siitä eroaako Trump virastaan juuri ennen kautensa loppumista saadakseen siten täyden armahduksen mahdollisia tulevia rikossyytteitä vastaan. Yhtenä vetokohteena on Trumpin oman televisiokanavan perustaminen.

Kerroimme äskettäin miten Netflixin Tiger King -dokumenttisarjasta tunnettu Joe Exotic on yrittänyt vedota presidentti Trumpiin saadakseen armahduksen. Trumpille lähetettiin jopa 257-sivuinen muistio, jossa listattiin syitä armahdukselle. Exoticin lakitiimin kerrotaan olevan varma siitä, että Donald Trump vielä armahtaa entisen eläintarhanpitäjän. Limusiiniksi muutettu Dodge Ram -lava-auto on varattuna tiimin käyttöön ympärivuorokautisesti siltä varalta, että Joe Exotic voidaan noutaa sillä vankilasta.